Преглед на материал

„Когато тръгнеш да изкачваш стълбата на успеха, ...„Когато тръгнеш да изкачваш стълбата на успеха, не бъди несправедлив, защото можеш да ги срещнеш на връщане”„Когато тръгнеш да изкачваш стълбата на успеха, не бъди несправедлив, защото можеш да ги срещнеш на връщане”

Чувал съм, че животът е движение - движение в една или друга посока. Или успяваш, или губиш, или си силен, или слаб - законът на джунглата.

Ужасен съм от тази прекалено крайна истина, но мисля, че тя е напълно реална. Жестоките й корени отдавна са се впили в насълзените от кашлица очи и раздиращи се гърди на просякът отвън или в теб читателю… Агония или обреченост - няма значение.

Аз трябва да успея !

Алтернативите ме ужасяват. Не искам след пет- десет години да седя на някой стар дървен стол, да гледам албумите с щастливи черно-бели снимки и да казвам: “Това беше моят живот”. Искам да усещам живота си не по отминалите години, а по собственото си удовлетворение от този живот. Искам успех, но искам и приятели. Може би една неосъществима мечта. Наистина ли е така?

Винаги съм бил убеждаван, че за да...

Коментари


Няма намерени коментари