Преглед на материал

Таблица тригонометрияAMD Puma

Представената и у нас от AMD и нейния дистрибутор ISA Hardware платформа за преносими компютри от трето поколение AMD Puma е ориентирана към потребителския сегмент, малкия и средния бизнес и корпоративните потребители, което представлява около 80% от пазара на този вид техника. Тя не покрива единствено сегментите на ултрапреносимите компютри и компютрите с малък фактор, където поне на този етап се очаква да се състезават Intel Atom и NVIDIA Tegra.

Подобно на доминиращата за момента мобилна платформа Intel Centrino и AMD Puma се изгражда на основата на процесор, схемен набор и Wi-Fi комуникация. Естествено е AMD да залага на силните си страни, така че не е изненада, че приемущества се търсят по посока на консумация на енергия и най-вече на графичните и възможности, които са резултат не само от интегрирания контролер в схемния набор, но и на предлаганите дискретни видеокарти и решения на тяхната основа.

Пристигналите у нас представители на компанията - Пиер Брансуик, вицепрезидент “Продажби и маркетинг на Русия, Източна Европа и Турция”, Рамона Продеа, генерален мениджър за...

Коментари


Няма намерени коментари