Преглед на материал

"Това, което не ме убива, ме прави по- силен" ( ...“ Това което не ме убива ме прави по- силен“ Това което не ме убива ме прави по- силен.”

Ницше

Хората са създадени по един и същи начин, но светът в който живее всеки един от нас е различен и индивидуален. Всеки ден ние се сблъскваме с какви ли не трудности и препятствия, който правят живота ни още по труден.

Немският философ Ницше изказва своята мисъл:”Това което не ме убива ме прави по- силен ” тази мисъл може би не е намирала приложение в миналото, но за днешно време много хора, които са преживели свойте житейски сътресения откриват нейния истински смисъл.Тя се првръща в максима на техния живот.

Аз лично съм приела тази мисъл за свое послание в живота което ми помага дори и в най- тежките моменти да продължи напред. За някой хора това може да прозвучи доста “смешно” , но ако човек се замисли ще разбере, че е така.Е, да ще кажат те ,но ако човек е загубил семейството и родителите си или пък е загубил всичкото си имущество, на дали е станал по-силен?!На този въпрос аз бих отговорила с - да ! Да наистина е станал по- силен, но само...

Коментари


Няма намерени коментари