Преглед на материал

Семейството ...“Семейство” - тази дума неволно изниква в съзнанието ми вски път когато сватбена кола мине поркай мен, возейки красиво усмихнато момиче в бяла рокля и елегантен мъж, седящ до нея. Двамата със сигурност искат всички да разберат за тяхното щастие и всеки техен ден да е толкова щастлив колкото сватбеният им.

Толкова е хубаво да срещнеш някого, който да сподели всички твой мигове, независимо дали са радостни или тъжни! Толкова е хубаво когато усетиш подкрепата на човека до теб и знаеш, че има смисъл да се усмихнеш дори и само заради него! В това объркано ежедневие понякога на човек просто му се събира повече отколкото може да понесе и единственото, което може да му помогне е само една мила дума, една усмивка или прегръдка от близък човек. Понякога на пръв поглед много дребни неща, които хората често не оценяват като кой знае какви, могат да окажат най-голяма подкрепа на човек, който в момента е в трудно емоционално положение.

Звучи красиво! Това всъщност според мен е истинското приятелство. А какво е семейството? Това не е ли една крачка след това истинско...

Коментари


Няма намерени коментари